skip to Main Content

Langelilleweg, 8484 KE Langelille € 475.000,- k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
1995
Woonruimte
71 m2
Perceel
3.593 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Vogels, kabbelend water en wuivend riet vormen de omlijsting voor deze unieke, goed bereikbare plek in het zuidoosten van Friesland. Hier ervaar je veel rust en ruimte. Vanuit de zeer goed onderhouden woonark kun je de natuur in gaan of de Friese wateren verkennen.

Het erf is ruim en biedt daardoor veel mogelijkheden. Er is veel privacy door de eigen bomensingel tussen de weg en het open terrein. Aan het perceel zijn ligplaatsen voor boten gerealiseerd, zodat je vanaf deze fijne plek direct het open vaarwater bereikt. Een groot gedeelte van de oever is voorzien van een hardhouten beschoeiing. Deze is in goede staat en is deels in 2016 vernieuwd.

De woonark is gelegen aan Het Wijd van de Tjonger, met alle mogelijkheden voor plezier en sport op en in het water. Via o.a. het Tjeukermeer liggen de vele waterwegen in Friesland open.

De woonark is ruim opgezet en beschikt over een fijne, lichte, woonkamer met veel raampartijen. Elke dag kijk je naar een prachtig, steeds wisselend levend schilderij van water en luchten. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte, maar wordt bij de woonkamer getrokken doordat de wanden gedeeltelijk half opgetrokken zijn. Daarnaast bevinden zich in de woonark drie slaapkamers, die momenteel ruimte bieden aan acht personen. Onder de gehele woonlaag bevindt zich een kelder die met een vaste trap èn een luik bereikbaar is, waardoor er veel ruimte is om spullen op te bergen!

De ark is aangesloten op riolering, elektra en waterleiding.
De warmwater voorziening en het fornuis worden gevoed door middel van butagas.

Indeling
Entree, hal, keuken, woonkamer, trap naar kelder, toilet, douche, drie slaapkamers.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top