skip to Main Content

Kraenlânswei 16B, 9215 VZ De Veenhoop € 425.000,- k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1989
Woonruimte
119 m2
Perceel
490 m2
Energielabel
C

Op zoek naar een ruime woning met een prachtig uitzicht over de landerijen? Dan is de Kraenlãnswei 16B zeker een bezichtiging waard!

Wanneer jij je in deze woning settelt op de bank of wanneer je ’s ochtends met een heerlijke kop koffie op de tuinbank plaats neemt, kijk je uit over het natuurgebied de Kraenlannen! Daarnaast biedt de tuin je een beschutte plek, waar je gedurende de dag altijd in de zon én schaduw kunt zitten. Het buitenleven vindt je hier dan ook volop, maar daarnaast biedt de woning jouw ook een fijne en veilige thuishaven.

Deze vrijstaande woning is recentelijk geheel gerenoveerd door de huidige eigenaren. Hierdoor is er een zeer nette living gecreëerd die beschikt over een woonkamer met uitzicht over het natuurgebied, een eethoek die in verbinding staat met de keuken en aan de achterzijde openslaande deuren richting de tuin. Naast de keuken vind je de toegang tot de kelder! De kelder biedt een verrassende extra bergruimte, doordat het een kelder met stahoogte betreft. Daarnaast is er momenteel op de begane grond een B&B gerealiseerd, die eveneens over openslaande deuren beschikt. Deze kamer kan tevens als werkkamer of slaapkamer worden gebruikt, aangezien er een badkamer bereikbaar is via deze ruimte! Deze badkamer beschikt over een wastafelmeubel, douche en toilet.

Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. De master bedroom biedt daarnaast toegang tot een daarachter gelegen ruimte, die momenteel wordt gebruikt als inloopkast. De badkamer is tijdloos ingericht en beschikt over een wastafel en een regendouche.

De tuin is eveneens met zorg ingericht en beschikt over een vlonderterras en een berging met ruime overkapping. Daarnaast is de garage bereikbaar via de tuin. De garage biedt op de begane grond ruimte aan een auto en berging. Op de verdieping is een extra ruimte aanwezig, die bijvoorbeeld kan worden gebruikt als werkruimte of slaapkamer.

Deze woning is in watersportdorp De Veenhoop gelegen. Dit dorp wordt omgeven door natuurgebieden en reservaten. Hierdoor is het dorp zeer geschikt voor zowel de watersportliefhebber als ook voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Je beleeft de prachtige natuur rondom De Veenhoop op veel verschillende manieren! Daarnaast beschikt het dorp over een jachthaven, een zeilschool en een camping. Naast de rust die het dorp te bieden heeft, vindt je er ook jaarlijkse evenementen die voor veel gezelligheid zorgen. Het SKS skûtsjesilen en het Veenhoop Festival zijn hier goede voorbeelden van.

Indeling
Begane grond: hal, toilet, woonkamer met open keuken, kelder, bijkeuken, slaapkamer, badkamer.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarvan één met aansluitende inloopkast, badkamer.
Tweede verdieping: bergzolder, bereikbaar via vlizo-trap.

Garage met verdieping, welke te gebruiken is als slaapkamer of werkkamer.
Berging met overkapping en sauna.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top