skip to Main Content

Koaidyk 10 t/o 19 € 375.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
1998
Woonruimte
63 m2
Perceel
450 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Koaidyk 10 t/o nr.19, 9264 TP, Eernewoude én Geau 321 9216 XJ Oudega

Nationaal Park De Alde Feanen en de Jan Durkspolder als directe buren, klinkt dat voor jou als de ultieme plek voor een fijn recreatieverblijf?

Deze recreatie-ark, ligt op die plek en is ook goed met de auto bereikbaar! De schoonheid van Nationaal Park De Alde Feanen vind je hier direct rondom de recreatie-ark. Zeilen of varen vanaf je eigen walkant, in dit mooie gebied, of iets verder naar Grouw of Drachten. Deze fijne combinatie zorgt voor een unieke recreatieve verblijfplaats. Onthaasten in de weekenden na een drukke werkweek, vakanties vieren met familie of vrienden of genieten van de stilte en de natuur. Alles is hier mogelijk.

Deze recreatie-ark is 22 jaar geleden gebouwd, heeft een afmeting van 14,12 meter bij 4,77 meter en is gebouwd op een betonnen bak. De gevelbekleding is opgetrokken uit Red Cedar en is dus onderhoudsarm. De ark is volledig geïsoleerd en beschikt over zowel een CV installatie als een houtkachel. Ook zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. ’s Winters wordt de woonark vorstvrij gehouden, waardoor de woonark het hele jaar door toegankelijk is. Momenteel is er een digitenne aansluiting aanwezig, maar de aanleg van een glasvezelaansluiting wordt gerealiseerd. De walbeschoeiing is recent vernieuwd, dit is een hardhouten Bankirai beschoeiing.

De eigenaren bieden een prachtige website voor zeer gedetailleerde informatie, waar u eveneens een kijkje op kunt nemen: www.woonarkfriesland.weebly.com

Indeling

Entree, hal, meterkast, woonkamer, open keuken, twee slaapkamers (een derde slaapkamer is zo nodig goed te realiseren in het ruim), badkamer, toilet, berging, terras. Ruime schuur op het erf. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top