skip to Main Content

Kerkstraat 47, 9001 AB Grou € 175.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1832
Woonruimte
65 m2
Perceel
69 m2
Energielabel
G (voorlopig)

Op zoek naar een rendabel beleggingspand of wil je zelf wonen in het oude centrum van Grou, op minimale afstand van de haven en dichtbij de voorzieningen van het centrum? Is dit iets wat jou wel aanspreekt, dan is deze woning jouw aandacht zeker waard!

In het oude centrum vind je deze knusse en geheel opgeknapte halfvrijstaande woning. Verschillende karakteristieke kenmerken van de woning zijn nog steeds bewaard gebleven, zoals het hoge balken plafond en de hoge ramen aan de voorzijde. De woning beschikt over een nette keuken, een ‘extra’ keukentje in de bijkeuken en een nette badkamer met douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap kom je op de ruime overloop met daarnaast een slaapkamer. De woning beschikt over een eigen achterom en hier is tevens een klein knus plaatsje.

De woning is gelegen midden in de oude dorpskern van Grou, aan de voet van de oude Sint Piterkerk op ca. 60 m. van het water!

De woning wordt momenteel verhuurd tot oktober 2021.

Indeling
Begane grond: hal, woonkamer met open keuken, bijkeuken, badkamer met douche, toilet en wastafel
1e Verdieping: overloop/slaapkamer, slaapkamer

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top