skip to Main Content

K.N. Kuperusstrjitte 9, 9034 GP Marsum € 169.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1969
Woonruimte
96 m2
Perceel
240 m2
Energielabel

Ben je op zoek naar een woning die je naar jouw eigen wensen kunt optimaliseren? Deze woning aan de K.N. Kuperusstrjitte in Marsum biedt je een goede basis!

Deze woning aan een gemoedelijke straat in Marsum is solide gebouwd en biedt veel mogelijkheden om het naar jouw eigen wensen te moderniseren. Er is een ruime woonkamer die zowel aan de voor- als ook aan de achterzijde grote raampartijen heeft, waardoor je veel lichtinval hebt én waardoor er een fijn zicht op de tuin is. De keuken is naast de woonkamer gelegen en beschikt over een simpele keuken en ruime kelder. Op de verdieping vind je vier slaapkamers van verschillende groottes. De zolder is momenteel bereikbaar via een vlizo-trap. Momenteel biedt de zolder veel ruimte voor het opbergen van je spullen, maar ook hier kun jij je eigen plannen prima doorvoeren. Kortom, een woning die zeker een modernisering verdient en waar jij je uit kunt leven met de vele mogelijkheden die er zijn.

De woning heeft een nette tuin met voldoende ruimte om fijne plekjes te creëren waar je van de zon of juist de schaduw kunt genieten. Naast de woning vind je een garage en in het verlengde van de bijkeuken is een berging gerealiseerd.

Marsum is een karakteristiek dorp met onder andere het prachtige Poptaslot. In het dorp vind je verschillende voorzieningen en daarnaast is Leeuwarden in een mum van tijd bereikbaar. Ook ben je snel op de ‘Haak om Leeuwarden’, waardoor Marsum een fijne uitvalsbasis is.

Enkele belangrijke kenmerken
– HR-combiketel, Nefit, bouwjaar circa 2017
– Schilderwerk buiten is in 2019 voor het laatst uitgevoerd
– Dakpannen, dakleer en lichtkoepel vervangen in 2019
– Voorzien van geluidswerende voorzieningen

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, kast, trapopgang, meterkast, keuken, woonkamer, bijkeuken, berging.
1e verdieping: overloop, vier slaapkamers, douche.
Zolder: bereikbaar via vlizo-trap, zolderberging.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top