skip to Main Content

It Terpspaad 4, 9001 AP Grou € 245.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Geschakelde woning
Bouwjaar
2005
Woonruimte
72 m2
Perceel
99 m2
Energielabel
A

Wil je wonen tussen de Sint Pitertoren en de kade van Grou.. in het oude centrum van dit watersportdorp?
Dan is It Terpspaad 4 zeker de moeite van het bekijken waard. It Terpspaad 4 staat aan een knus hofje met woningen, die allen gebouwd zijn in 2005.

Door de vele hoge raampartijen is de woning heerlijk licht van binnen. De woonkamer is met zijn L-vorm zeer flexibel in te delen. De open keuken is van alle gemakken voorzien en in de inpandige berging kun je naast fietsen nog veel extra spullen kwijt. Op de bovenverdieping vind je twee grote slaapkamers en een zeer ruime badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Tevens vind je hier een bergkast, welke je met recht een walk-in closet kunt noemen!

It Terpspaad 4 ligt op loopafstand van het gezellige centrum, waar je een gevarieerd winkelbestand en vele horecagelegenheden vindt. ’s Avonds een terrasje pakken is genieten in Grou! Daarnaast stap je door de steeg op de kade langs Grou, waar ’s zomers vele boten afmeren en je in koude winters het ijs opstapt. Vertier genoeg.

Het is mogelijk om een parkeervergunning bij de gemeente aan te vragen, zodat je de auto’s in de buurt kan parkeren.

Indeling
Begane grond: entree, hal, trapopgang, toilet, meterkast, woonkamer, open keuken, bijkeuken.
Verdieping: overloop, twee slaapkamers, badkamer, walk-in closet.
Zolder: bereikbaar via vlizo trap, zolder ruimte.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top