skip to Main Content

Hoxma 4, 9001 LE Grou € 300.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1977
Woonruimte
111 m2
Perceel
286 m2
Energielabel
C

‘ONDER BOD’

Instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers, beschutte ruime voortuin én praktijkruimte op begane grond. Of, als je liever beneden slaapt kan dat ook.

Aan de Hoxma 4 in Grou vind je deze fijne woning met veel lichtinval door ruime raampartijen. De woonkamer is achtertuingericht en beschikt over een grote schuifpui. Hierdoor verbind je de woonkamer direct met de tuin en heb je een mooi, natuurlijk uitzicht! Daarnaast zorgt de houtkachel voor warme en sfeervolle avonden als het buiten koud is. De woning beschikt zowel aan de voor- als de achterkant over een tuin met meerdere terrassen. Ben je op zoek naar zon? Dan ga je heerlijk op het terras aan de voorzijde van de woning zitten, waar je veel privacy hebt en knus onder de pergola kunt zitten. Worden de zomerdagen te warm en zoek je liever de verkoeling op? Dan stap je via de schuifpui in de schaduw van de achtertuin.

Op de begane grond vind je een praktijkruimte met openslaande deuren richting de achtertuin. Deze ruimte biedt je dan ook een fijne werkplek thuis. Daarnaast is het ook mogelijk om hier een vierde slaapkamer van te maken, met in de wasruimte de gelegenheid voor een badkamer. Hierdoor behoort slapen op de begane grond ook zeker tot de mogelijkheden.

Op de verdieping vind je drie ruime slaapkamers, waarvan twee slaapkamers over een dakkapel beschikken. De badkamer is recent vernieuwd en beschikt over een ruime inloop douche, dubbel wastafelmeubel en een toilet. Vanaf de overloop is via een vlizo-trap de bergzolder bereikbaar, waar je voldoende ruimte vindt om veel spullen te stallen.

De Hoxma 4 ligt in een autoluw hofje aan het begin van Grou, vlakbij de scholen en sportaccomodaties. Dit maakt de ligging ideaal voor (jonge) gezinnen. Ga je wat verder het dorp in, dan kom je langs het winkelplein met o.a. een grote Jumbo en Kruidvat. Het centrum is eveneens vlot bereikbaar, waar je de gevarieerde winkels, restaurantjes en terrassen vindt. Daarnaast is de A32 ontzettend goed bereikbaar en ook fiets je binnen vijf minuten naar het busstation en de trein. Hierdoor is de bereikbaarheid van deze woning heel erg goed. En niet te vergeten, de mogelijke slaapkamer beneden maakt dit ook een levensloopbestendige woning.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer, half open keuken, praktijkruimte, wasruimte. Twee berging buitenom bereikbaar.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer.
Zolder: bereikbaar via vlizo-trap, bergzolder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top