skip to Main Content

Headammen 311, 9216 XP Oudega € 395.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
1963
Woonruimte
75 m2
Perceel
640 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Een unieke locatie, dat geldt zeker voor deze recreatie-plek aan de Headammen 311.

Deze locatie biedt u veel mogelijkheden: een recreatie-verblijf met ’s zomers de bedrijvigheid van watersport voor de deur, een tuin met schaduw en zon en uw sloep of zeilboot ligt klaar aan de steiger! Dit alles aan de rand van Nationaal park de Âlde Feanen, het prachtige natuurgebied om in te varen ligt aan uw voeten.

Door de ligging van de ark ten opzichte van het perceel en de vele raampartijen wordt optimaal gebruik gemaakt van het prachtige uitzicht over de (Drachtster) Wijde Ee en richting it Grietmansrak. Dit water is onderdeel van het wedstrijdwater bij de jaarlijkse SKS-skûtsjewedstrijd op de Veenhoop.

De eenvoudige woonark met betonnen ark is gebouwd in 1963 en beschikt naast een woonkamer met openslaande deuren over een aparte keuken en 3 slaapkamers. Alle slaapkamers beschikken over een eigen wastafel en een vaste kast. Tenslotte zit achterin nog een inpandige berging waarin een douchegelegenheid gecreëerd kan worden. Rondom de ark zitten 3 terrassen en een looppad om de gehele opbouw van de ark.

De ruime tuin naast de ark heeft een struiken-/bomenwal aan de wegzijde, welke zorgt voor beschutting en privacy. Aan de wegzijde is eigen parkeerruimte voor meerdere auto’s. De totale perceelgrootte bedraagt 640 m².
De ligplaatsvergunning en huur van het water gaat via de Provincie Fryslân.

Een heerlijke en goed bereikbare plek om tot rust te komen, daarnaast een prima uitvalsbasis om van Fryslân te genieten of actief met watersport bezig te zijn..het kan hier allemaal. Waar gaat u voor kiezen?

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, woonkamer met openslaande deuren, keuken, toilet, kast, 3 slaapkamers met vaste kasten en wastafel, inpandige berging

De woonark wordt inclusief inventaris en stoffering verkocht.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top