skip to Main Content

Headammen 308, 9216 XP Oudega € 495.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
2010
Woonruimte
72 m2
Perceel
420 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Vakantie in eigen land aan het water.. Deze modern ingerichte woonark gelegen aan open vaarwater biedt u deze kans!
De ark is bereikbaar met de auto en wanneer u uitstapt begint de vakantie gelijk.

De ark ligt aan het water de Wijde Ee tussen de Veenhoop en Eernewoude. Hierdoor kunt u genieten van een wijds uitzicht maar ook van de vele watersportrecreatie op het water. Op de veranda aan de voor- en zijkant van de ark is het al snel heerlijk vertoeven.

Door de grote schuifpui en raampartijen is er veel lichtinval in de living en ook vanuit hier ruim uitzicht over de wateren. De living is verbonden aan de open keuken. De keuken is modern ingericht en voorzien van een inductiekookplaat, koeling en vaatwasser.
De ark heeft een bedstee achter de living welke ruimte biedt aan 3 tot 4 slaapplekken. De ruime tweede slaapkamer is te bereiken via de centrale hal. De naastgelegen badkamer is zowel vanuit de hal als deze slaapkamer te bereiken.
De gehele ark is rolstoel-toegankelijk ingedeeld. De ark is goed geïsoleerd en internet, elektra, rioolaansluiting en water is aanwezig.

De ruime tuin naast de ark heeft een struiken-/bomenwal aan de wegzijde, welke zorgt voor beschutting en privacy. De waterkant is open, waardoor u zelf kunt kiezen waar u behoefte aan heeft. Overal in de tuin geniet je van het water. Via de trailerhelling is de zeilboot zo in- of uit het water. Aan de achterzijde van de ark staat een houten berging, geschikt voor o.a. tuingereedschap, fietsen etc.. Aan de wegzijde is eigen parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Een heerlijke goed bereikbare plek om tot rust te komen, een uitvalsbasis om van Fryslân te genieten of actief met watersport bezig te zijn..het kan hier allemaal. Waar gaat u voor kiezen?

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, slaapkamer, badkamer, woonkamer, open keuken

De woonark wordt inclusief inventaris en stoffering verkocht.

 

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top