skip to Main Content

Haven 3, 9008 SX Reduzum € 199.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1826
Woonruimte
88 m2
Perceel
99 m2
Energielabel
G

We hebben een pittoreske vrijstaande woning in Reduzum in de verkoop.

Deze historische schat, daterend uit ca. 1826, is met liefde en zorg omgetoverd tot een oase van comfort. Je zult versteld staan van de complete keuken, de toevoeging van 5 zonnepanelen en de energiezuinige pelletkachel, waardoor je niet alleen geniet van een stijlvolle leefomgeving, maar ook van een laag energieverbruik.

Gelegen aan de Haven 3 in Reduzum, op een perceel van 99m², biedt deze woning de perfecte balans tussen privacy en gezelligheid. Van dubbele beglazing tot een stenen berging met zolder, het is er allemaal.

Tussen de twee ruime slaapkamers vind je de verzorgde badkamer op de eerste verdieping, compleet met dubbele wastafel, douche en een designradiator. En vergeet de knusse tuin op het noordoosten niet, waar je kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving.

Met recent buitenschilderwerk en een centrale ligging, biedt deze woning de perfecte combinatie van stijl, comfort en gemak. Wacht niet langer en maak van deze unieke kans jouw nieuwe thuis in Reduzum. Verwelkom de warmte, geniet van het comfort en ervaar de rust van wonen in deze prachtige omgeving.

Indeling
Begane grond: entree, ruime lange hal, meterkast, toilet, voorkamer met vaste kasten & pelletkachel, woonkeuken met trapkast met wasmachine-aansluiting
1e Verdieping: overloop, badkamer, 2 ruime slaapkamers met bergruimte achter knieschotten

Reduzum is een dorp met ruim 1.300 inwoners in de gemeente Leeuwarden. Het ligt midden in Fryslân langs de A32, ten Noorden van Grou. Het dorp heeft o.a. een basisschool, kinderopvang en een actief verenigingsleven. Ontdek ook de lokale versmarkt op vrijdag. Met de nabijheid van steden zoals Leeuwarden en Sneek, ben je nooit ver verwijderd van winkels, restaurants en culturele attracties. Reduzum biedt de perfecte balans tussen landelijk wonen en stedelijke gemakken.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top