Makelaardij Mid-Fryslân
Makelaardij Mid-Fryslân
skip to Main Content

Gealânswei, 9216 XX OUDEGA € 175.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Perceel met ligplaats voor woonboot
Bouwjaar
2023
Woonruimte
0 m2
Perceel
716 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Unieke Kans: Prachtige kavel mét ligplaats voor jouw recreatie-woonark in Oudega!

Heb je altijd al gedroomd van wonen op het water, omringd door serene natuur en rustgevend kabbelend water? Deze exclusieve plek van ca. 716 m2 (kavel inclusief water) biedt jou de perfecte gelegenheid om jouw droom van een recreatieve woonark werkelijkheid te laten worden. De met de auto bereikbare kavel en het aangrenzende water dient nog exact uitgemeten te worden.

Het maximale bouwvlak is 75m2 waarvan 10% als terras dient te worden ingericht. Met een maximale hoogte van 4,2 meter voor de dubbellaagse woonark en een bijgebouw van 7 m², is dit de ideale locatie voor jouw eigen stukje paradijs op het water.

De aangrenzende oever bestaat uit verhoogd terrein. Direct bij de woonark is er de mogelijkheid om een eigen boot aan te leggen in het aangrenzende open vaarwater de Âlddjip. Deze vaart komt in de toekomst uit in het nog te ontwikkelen Meer bij Oudega. Dit ruime meer zal de recreatie en watersport zeker ten goede komen. Een heerlijk dagje het water op en thuiskomen wanneer je maar wilt..

Deze kavel is onderdeel van het definitieve bestemmingsplan Waterfront Oudega. Naast de bouwvoorschriften en wettelijke regelgeving voor waterwoningconstructie, zijn er tevens bepalingen uit het beeldkwaliteitsplan van toepassing op de gewenste ark.

Verken Oudega: Natuurrijk dorp met 1700 inwoners, omgeven door water en groen. Fiets naar Nationaal Park De Alde Feanen. Talrijke wandel- en fietspaden verbinden u met Drachten. Levendige zomerevenementen brengen het dorp tot leven. Ontdek meer op https://www.oudega.info

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De dronefoto’s zijn gemaakt door Peter Veenema uit Oudega

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top