skip to Main Content

Friesmawei 11, 9007 SE Idaerd € 189.500,- k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1965
Woonruimte
106 m2
Perceel
329 m2
Energielabel
D

Deze woning is op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend te bekijken tijdens de NVM Open Huizendag. 

Ben jij op zoek naar een 2-onder-1-kap woning met vrij uitzicht over de landerijen? Deze woning biedt je een mooie kans!

Aan de Friesmawei 11 in Idaerd staat deze 2-onder-1-kap woning welke beschikt over een ruime uitbouw aan de achterzijde. Deze woning is gelegen aan de doorgaande weg en heeft aan de achterzijde een vrij uitzicht over de landerijen. In 2011 is er een uitbouw aan de achterzijde van de woning gerealiseerd, waardoor er een ruime woonkeuken is ontstaan. De woonkeuken loopt over in de woonkamer en kan middels ensuite deuren worden afgesloten. Door deze uitbouw heeft deze woning een grote leefruimte gekregen!

Doordat er in 2011 een ruime leefkeuken is ontstaan, is de voormalige keuken (gedeeltelijk) omgebouwd tot bijkeuken. Hierdoor is er een royale extra ruimte ontstaan die voldoende ruimte biedt voor de wasmachine, de droger, voorraad ruimte en de CV-opstelling. Daarnaast beschikt de woning onder de trap over een kelder, waar eveneens voorraad kan worden bewaard!

Wanneer je de trap op loopt naar de 1e verdieping, biedt de overloop je toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer beschikt over een grote, ingebouwde kast. De badkamer is netjes ingericht en beschikt over een douche, wastafel en een toilet. Daarnaast biedt de overloop toegang tot de bergzolder middels een losse trap.

Aan de achterzijde van de woning is een beschutte tuin gelegen die uitzicht biedt over de landerijen. De woning beschikt over een garage die bereikbaar is via de gedeelde oprit.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, bijkeuken met c.v.-opstelling en wasmachine- en drogeraansluiting, kelderkast, woonkamer, woonkeuken, hal.
1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer.
2e Verdieping: bergzolder, bereikbaar via losse trap.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top