skip to Main Content

Feantersdyk 4L, 9264 TN Earnewald* € 350.000 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
2000
Woonruimte
84 m2
Perceel
100 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Op de Feantersdyk 4 L in Earnewâld vindt u de unieke mogelijkheid om zowel permanent als recreatief te verblijven op een woonark! Deze nette woonark ligt op een fantastische plek, op de punt van de woonschepenhaven en vlakbij het centrum Earnewâld. Op het terras zit je gelijk aan het water It Wiid, midden in natuurgebied ‘De Alde Feanen’. Hier kun je volop van watersport, zon, wolkenluchten en/of rust genieten. Ook zijn vakantiepark en camping It Wiid snel te bereiken middels een pontje.

De woonark is circa 20 jaar oud en bestaat uit een betonnen bak met geïsoleerde opbouw,voorzien van kunststof gevelbekleding. In de lichte living kijk je over het water en stap je via de kunststof openslaande deuren op het deels overdekte terras. De open keuken heeft een koelkast, inductiekookplaat, combi-magnetron en vaatwasser.
De badkamer met toilet, wastafel en douche zit op de begane grond. Het achterdeel van de ark is vanuit de hal gesplitst in twee ‘verdiepingen’. Op de bovenverdieping is een slaapruimte met inbouwkledingkast en de toegang tot de berging/klusruimte. Deze berging is ook buitenom bereikbaar. De benedenverdieping heeft twee slaapkamers en een bergruimte. Tevens is hier de toegang tot het onder de living en keuken gelegen deel van de betonnen bak met extra bergruimte.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en de ark is aangesloten op het riool
De woonark is gelegen in water van Gemeente Tytsjerksteradiel, ook wordt de bijbehorende grond gehuurd van Gemeente Tytsjerksteradiel. De huur hiervoor bedraagt circa € 870,- per jaar (2020).

Indeling:
Begane grond: entree, hal, badkamer, open keuken, woonkamer met openslaande deuren naar terras,
‘Boven’verdieping: ruime slaapkamer met inbouwkast, berging
‘Beneden’verdieping: bergruimte met wasmachine, c.v.- ketel en wastafel, 2 slaapkamers
Ruime kelder onder het voorste gedeelte van de ark

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top