skip to Main Content

Eysmastate 6, 8926 NS Leeuwarden € 250.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1982
Woonruimte
95 m2
Perceel
216 m2
Energielabel
C

Ben jij op zoek naar een fijne eengezinswoning die dichtbij het centrum van Leeuwarden is gelegen? Kijk dan vooral verder, deze woning biedt jou misschien wel een hele goede kans!

Deze keurig ingerichte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de wijk Camminghaburen. Hierdoor zijn veel voorzieningen echt binnen handbereik te vinden! Camminghaburen biedt je volop gezelligheid en daarnaast is ook het centrum van Leeuwarden snel te bereiken. Zoek je liever de natuur op? Natuurgebied De Grote Wielen is snel bereikbaar, evenals recreatiegebied De Groene Ster en Aqua Zoo.

Wanneer je deze woning aan de zijkant binnen loopt, kom je terecht in de hal. Via de hal bereik je de verdieping middels de vaste trap en daarnaast is ook het toilet en de meterkast hier te vinden. Vanuit de hal loop je door in de living, die beschikt over een lichte woonkamer met eethoek en een open keuken. De schuifpui in de keuken geeft jou daarnaast toegang tot de tuin! De bijkeuken is in het verlengde van de keuken gelegen.

Zowel via de bijkeuken als via de schuifpui in de open keuken kan de tuin bereikt worden. De tuin is gelegen op het westen. Hierdoor heb je gedurende een groot gedeelte van de dag volop zon, maar je zoekt eveneens gemakkelijk de schaduw op! In de tuin vindt je een vrijstaande houten berging en daarnaast is via de bijkeuken de aangebouwde garage bereikbaar, die beschikt over elektra en warm water (boiler).

Via de vaste trap bereik je de overloop op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, douche en wastafel. Wanneer je de vaste trap op de overloop neemt, kom je op de tweede verdieping terecht. Hier bevindt zich een ruimte voor de CV-opstelling en een vierde slaapkamer. Aan de achterzijde vind je op het dak tevens vier zonnepanelen!

Indeling
Begane grond: hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken, garage.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer.
2e Verdieping; bereikbaar middels vaste trap: slaapkamer, stookruimte.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top