skip to Main Content

Eijzengapaed 303, 9215 VR De Veenhoop € 300.000 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
1960 (2020 gerenoveerd)
Woonruimte
48 m2
Perceel
225 m2
Energielabel

Je eigen recreatieverblijf aan de rand van Nationaal Park de Alde Feanen, waarbij je zowel over land als over water kunt uitkijken. Onthaasten in de weekenden, vakantie vieren met familie of genieten van stilte en natuur. Het kan hier allemaal. Deze in 2020 geheel gerenoveerde ark ligt klaar voor je, je kunt gelijk van deze idyllische plek gaan genieten!

De ark ligt in open vaarwater en aan het Eijzengapaed in de Veenhoop, met daarbij 225 m2 huurgrond van It Fryske Gea. Je vaart of zeilt vanaf je eigen walkant zo door de Alde Feanen naar de watersportdorpjes Grou of Earnewâld. En een dagje naar Leeuwarden of Drachten voor een stadswandeling, museum of de vele winkelstraatjes. Er is van alles mogelijk.

De geheel zelfvoorzienende ark is op een betonnen bak gebouwd en heeft aan de voorzijde een zwevend houten terras. Vanuit de living stap je via de openslaande deuren zo op dit terras en hier heb je een heerlijke plek, boven op het water en vlakbij het riet aan de oeverzijde. De living loopt over in een open keuken en daarachter bevinden zich een tussenkamertje en de slaapkamer met wastafel en vaste kasten. Dit tussenkamertje kan ook als extra slaapruimte worden benut. Aan de zijde van de slaapkamer zijn eveneens openslaande deuren naar het tweede terras, dit zit op de zonnige zuidwestzijde met uitzicht over de landerijen.

De auto dient geparkeerd te worden op zo’n 500 meter afstand van de ark. Je kunt dan over het pad naar de ark lopen. Als alternatief kan vlakbij de parkeerplaats een bootje neer worden gelegd, waarmee je in twee minuten naar de ark vaart.

Indeling ark:
entree, hal, badkamer met douche, toilet en wastafel, inpandige berging, woonkamer, open keuken, tussenkamer met meterkast, slaapkamer met wastafel, terras.

Meer foto’s volgen snel, bekijk hier alvast de 3d-presentatie van deze unieke plek!

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top