skip to Main Content

Eijzengapaed 10, 9215 VV De Veenhoop € 375.000,- k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1930
Woonruimte
107 m2
Perceel
1575 m2
Energielabel

Uniek gelegen, op een eigen ‘eilandje’, een oase van rust en dat alles dichtbij de Friese Wateren. Dit object aan de rand van De Veenhoop biedt een heerlijke familiewoning, waar je woont alsof het altijd vakantie is!

Wanneer je bij deze woning het erf op loopt, ervaar je direct een rust zoals je die alleen vindt wanneer je de natuur ingaat. De tuin rondom de woning biedt op ieder moment van de dag een fijne plek in de zon. Zoek je liever de schaduw op? Ook die vind je gemakkelijk, waardoor je in de lente al snel kunt genieten van deze heerlijke tuin en waar je ook in het najaar in de zon nog geniet van de laatste warme dagen. Vanuit de tuin is tevens de haven binnendoor bereikbaar, waardoor je binnen de kortste keren de Friese Wateren kunt verkennen. Het is mogelijk om in deze haven een ligplaats voor een boot te huren. Daarnaast zijn er ook vele prachtige wandelmogelijkheden in natuurgebieden en -reservaten rondom de woning, zoals o.a. De Kreanlanden. Kortom, naast watersport biedt de omgeving nog veel meer prachtige mogelijkheden.

De woning biedt een fijne, royale living met open keuken en grote raampartijen. Hierdoor wordt de tuin naar binnen gehaald en is de tuin verbonden met de woning. De keuken is sfeervol ingericht en is direct verbonden met de ruimte waar je avondenlang kunt tafelen. Hierdoor is een fijne leef keuken ontstaan vanwaar je met familie of vrienden geniet van heerlijke maaltijden. Daarnaast is er nog een werkruimte gerealiseerd, waar het thuiswerken tot een volgend level wordt getild!

Een vaste trap in het midden van de woning biedt toegang tot de bovenverdieping. Dit is één grote, open ruimte met een afgesloten badkamer die beschikt over een douche, toilet, urinoir en twee wastafels. Wanneer het weer het toelaat zet je de openslaande deuren van het dakterras open, waardoor je vanuit je bed geniet van de frisse lucht en je ’s ochtends wakker wordt met de zon op je gezicht.

De woning is buitenom bekleed met red ceder hout. De woning is aangesloten op een beerput, aansluiting op het riool is wel mogelijk. De woning is geïsoleerd middels muur- en dakisolatie en dubbelglas. De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel en radiatoren.

De Veenhoop is een waterrijk dorp, waardoor je hier een echt vakantiegevoel ervaart. De open wateren zijn snel bereikbaar en onder andere het jaarlijkse SKS skûtsje silen geeft aan hoe het dorp leeft met, op en aan het water. Zo zijn er veel jachthavens te vinden en daarnaast is er een zeilschool en een camping.

Indeling
Begane grond: entree, hal, cv hok, badkamer/ washok, apart toilet, woonkamer met open keuken en kelder (middenin huis)
Verdieping: 1 grote ruimte met badkamer (douche, toilet en 2 wastafels) en dakterras (trap buitenom niet begaanbaar)

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top