skip to Main Content

De Vlet 80-1, 9001 HX Grou € 137.500 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Appartement
Bouwjaar
1972
Woonruimte
72 m2
Perceel
0 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Verrassend ruim, veel lichtinval en met eigen balkon. Deze kenmerken omschrijven dit fijne appartement, die jou een sfeervolle thuisbasis kan bieden!

Dit mooie appartement ligt in het appartementencomplex aan de Vlet in Grou en is zeer geschikt voor starters, jonge stellen en alleenstaanden. Het appartement is gelegen op de verdieping en heeft hierdoor een mooi zicht op het grasveld en richting De Boeijer. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en biedt toegang tot het balkon. De open keuken is netjes ingericht en beschikt over een gasfornuis, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Via de wenteltrap bereik je de verdieping, waar een ruime slaapkamer aanwezig is. Zowel de overloop als ook de slaapkamer zijn voorzien van knieschotten, waardoor er extra bergruimte is gerealiseerd.

Het appartementencomplex beschikt over een lift, waardoor de woning zeer goed bereikbaar is. Het complex wordt omgeven door goed onderhouden groengebied en daarnaast is er een royaal parkeerterrein aangelegd. Hierdoor is er altijd gelegenheid om de auto bij de woning kwijt te kunnen. Tevens is er een gezamenlijke berging aanwezig, waar je de fiets kunt stallen.

Het appartementencomplex beschikt over een Vereniging van Eigenaren, waar per maand € 80,- voor wordt betaald.

Indeling
1e woonlaag: entree, hal, bijkeuken, meterkast, badkamer met toilet, woonkamer, open keuken, trapopgang, balkon.
2e woonlaag: overloop en slaapkamer, beide met bergruimte in de knieschotten.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top