skip to Main Content

De Haven 5-7, 9008 SX Reduzum € 275.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1900
Woonruimte
145 m2
Perceel
212 m2
Energielabel
D

Op zoek naar sfeervolle, karakteristieke elementen in een woning? Aan de Haven in Reduzum vind je deze vrijstaande woning die ooit uit drie arbeiderswoningen heeft bestaan!

In het centrum van Reduzum staat deze sfeervolle woning in een kindvriendelijke buurt aan een doodlopende weg. Deze woning bestond in het verleden ooit uit verschillende woningen. Inmiddels is de woning één geheel en zou je vanaf de voorzijde niet verwachten dat hier ooit meerdere grote gezinnen hebben geleefd. Doordat er ooit drie woningen waren, heeft de woning enkele hele fijne voordelen, zoals twee woonkamers en een grote garage. De woonkeuken zorgt ervoor dat de voormalige woningen één geheel vormen. De woning is zodanig gerenoveerd dat er geen verschillen meer te zien zijn!

Wil je deze woning op afstand bekijken? Bekijk dan de 3D tour!

Via de entree kom je de woning binnen, die je toegang biedt tot een badkamer, de trapopgang en de keuken. De keuken is de verbindende factor en heeft over bijna de hele achterzijde een keuken met zicht op de tuin. De keuken geeft je aan de rechterzijde toegang tot de woonkamer met zicht op de straat. Vanaf hier heb je uitzicht op de gedempte haven, die momenteel dienst doet als speelterrein. Deze woonkamer heeft veel lichtinval en beschikt over een houtkachel, waar de eigenaren veel gebruik van maken. Wanneer je links de keuken inloopt kom je eerst langs een kamer die voor veel verschillende doeleinden geschikt is. Een speelkamer, werkruimte, slaapkamer, het kan allemaal! Vervolgens loop je de keuken uit en heb je toegang naar de garage, waar momenteel ook een bijkeuken is. De garage kan ruimte bieden aan twee auto’s. Wanneer je verder loopt kom je in de woonkamer die aan de achterzijde van de woning gelegen is en uitzicht biedt over de tuin. Deze woonkamer beschikt over veel authentieke elementen, waaronder de houten draagbalken, grote raampartijen en een wand met authentieke bedstede deuren die toegang bieden tot de kelder, een bedstede en de verdieping. Daarnaast vind je in deze ruimte de toegang tot de berging vanwaar je zo de tuin in loopt.

Op de verdieping vind je in totaal vier slaapkamers. Vanuit de hal is via de trap de overloop bereikbaar die toegang biedt tot twee slaapkamers. Deze slaapkamers worden momenteel gebruikt als werkkamers. Via de woonkamer aan de achterzijde van de woning vind je achter de voormalige bedstede deuren een trapopgang die uitkomt op de tweede overloop. Vanaf hier zijn een toilet en twee ruime slaapkamers bereikbaar. Zowel vanuit de master bedroom als van uit één van de twee werkkamers is er toegang tot het platte dak aan de achterzijde van de woning.

De tuin is aan de achterzijde van de woning gelegen en zowel vanuit beide woonkamers als ook de keuken heb je hier een fijn zicht op. De tuin is onderhoudsarm ingericht en zowel ’s ochtends als ook ’s middags heb je hier een fijne plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtend zon of na te genieten na een dag werken. De tuin is achterom bereikbaar via een recht van overpad.

Reduzum is een dorp met ruim 1.300 inwoners in de gemeente Leeuwarden. Het ligt midden in Fryslân langs de A32, ten Noorden van Grou. Het dorp heeft o.a. een basisschool en kinderopvang. Daarnaast vind je er sportvelden, een ijsbaan en een actief verenigingsleven. De slager/mini-supermarkt is vlakbij, aan de andere kant van de straat.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, meterkast, badkamer, trapopgang, keuken, voorkamer, (slaap)kamer, garage/bijkeuken, achterkamer, kelder, trapopgang, berging.
Verdieping: vanuit hal, trapopgang, overloop, twee slaapkamers. Vanuit achterkamer, trapopgang, overloop, toilet, twee slaapkamers.
Zolder: bereikbaar via overloop aan linkerzijde woning via vlizo-trap, bergzolder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top