skip to Main Content

De Fisker 39, 9001 NW Grou € 345.000 k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2001
Woonruimte
124 m2
Perceel
322 m2
Energielabel

Ben jij op zoek naar een fijne en ruime gezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk? Deze woning aan de Fisker 39 in de woonwijk Meinga is dan zeker het bekijken waard!

Deze woning ligt in een gemoedelijke straat en biedt jou een fijn thuis. De woonkamer is ruim opgezet en beschikt over grote raampartijen. De woonkamer loopt over in de eethoek en keuken, vanwaar via de schuifpui de groene en beschutte tuin bereikbaar is. Vanuit de hal is tevens de extra lange garage bereikbaar. Hier vind je dan ook voldoende ruimte voor het opbergen van spullen. Daarnaast biedt de garage ook veel mogelijkheden, je kunt de garage namelijk gedeeltelijk of helemaal verbouwen. Hierdoor kun je een fijne werkplek aan huis creëren of er kan een slaapkamer met badkamer op de begane grond gerealiseerd worden!

Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een ruime badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Via de vaste trap is de zolder bereikbaar, die eveneens veel mogelijkheden biedt. Deze ruimte kun je als bergruimte gebruiken, maar is tevens naar eigen wens voor andere doeleinden in te richten!

De Fisker 39 ligt vlakbij een speeltuin en dichtbij de scholen en sportaccommodaties van Grou. Tevens ben je snel bij het NS-station, de bushalte of rijd je via de A32 naar Leeuwarden of Heerenveen. Het winkelplein in Grou met supermarkten, action, drogist en slijterij is tevens snel bereikbaar. Even verderop vind je het gezellige dorpscentrum met veel leuke winkels en fijne restaurants met zonnige terrassen. Grou biedt jou daarnaast als echt watersportdorp de gelegenheid om de Friese wateren en het prachtige natuurgebied de Alde Feanen te verkennen, zowel per boot als ook met de fiets of wandelend!

Indeling
begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken. De garage is via de hal bereikbaar.
1e verdieping: overloop, 3 grote slaapkamers, badkamer.
2e verdieping: bereikbaar via vaste trap, bergzolder met knieschotten.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top