skip to Main Content

De Boarch 27, 9001 LV Grou € 167.500 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Eengezinswoning Tussenwoning
Bouwjaar
1973
Woonruimte
168 m2
Perceel
121 m2
Energielabel
C (voorlopig)

Ben je op zoek naar een ruime tussenwoning die je helemaal naar eigen smaak aan kunt pakken? Deze woning geeft je een unieke mogelijkheid!

Deze tussenwoning is gelegen in een rustige woonwijk in Grou. Door de ligging middenin Grou zijn alle voorzieningen snel bereikbaar, zowel het oude centrum als ook de supermarkten en sportclubs! Daarnaast ben je binnen een mum van tijd op de snelweg, waardoor ook de Friese plaatsen rondom Grou snel bereikbaar zijn.

Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met aan beide zijden grote ramen. Hierdoor beschikt de woning over veel lichtinval! Er is een dichte keuken aanwezig, welke zowel vanuit de woonkamer als de hal bereikbaar is. Eventueel is het mogelijk om de woonkamer en de keuken tot één grote leefruimte om te toveren! Op de eerste verdieping vindt je drie slaapkamers en op de tweede verdieping is nog een vierde slaapkamer aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, trapkast, toilet, woonkamer, keuken.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer.
Zolder: bereikbaar via vaste trap, overloop, slaapkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top