skip to Main Content

Chalet 9, Butenstreek te Warten € 42.500 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2017
Woonruimte
38 m2
Perceel
238 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Jouw eigen beschutte plekje omgeven door een fijn natuurgebied en dichtbij het vaarwater van de Âlde Feanen? Dit chalet biedt je een zeer geschikte uitvalsbasis!

In 2017 is dit chalet geplaatst op de camping bij Jachthaven Wartena. Het betreft een keurig onderhouden chalet die goed is geïsoleerd en die beschikt over twee fijne slaapkamers en een badkamer. De woonkamer beschikt over openslaande deuren richting het royale en zonnige terras. Hierdoor vertoef je zowel in de zomermaanden als ook in de wintermaanden heerlijk bij dit chalet! Het chalet is volledig van kunststof en daardoor onderhoudsarm. Daarnaast is het chalet via eigen meters aangesloten op water, riolering en elektriciteit.

Het chalet is op een ruim perceel van 238 m² gelegen, waar je tevens een berging vindt. Deze berging is van verschillende gemakken voorzien, waaronder een keukenblok en een toilet.

Samengevat beschikt het chalet over de volgende kenmerken:
– Kunststof buitenbeplating
– Kunststof kozijnen
– Dubbele beglazing
– Eigen meters met riolering, water en elektriciteit
– Royale berging met keukenblok en toilet

De jaarhuur van de kavel bedraagt circa € 1.470,-.
Dit chalet wordt aangeboden inclusief de inventaris en stoffering.

Indeling
Entree, keuken, woonkamer, twee slaapkamers, badkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top