skip to Main Content

Chalet 74, recreatiepark Yn ‘e Lijte te Grou € 98.500 v.o.n.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Chalet
Bouwjaar
2020
Woonruimte
45 m2
Perceel
327 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Binnen een mum van tijd op het water recreëren, prachtige wandel en fietsroutes bij langs of genieten van het mooie centrum van Grou? Dit kan allemaal met Yn’e Lijte chalet 74 als prachtige uitvalsbasis. Naast dat het mogelijkheden biedt om heerlijk zelf te recreëren leent dit chalet zich ook perfect voor de verhuur!

Het chalet bevindt zich op vakantiepark Yn’e Lijte en is van verschillende gemakken voorzien. Door de vele ramen komt er veel licht binnen. De grote ramen zijn ook voorzien van horren dus de ramen kunnen gerust allemaal open!
Het chalet is prachtig ingericht en beschikt over een woonkamer met open keuken. De moderne keuken is uitgerust met een koelkast, oven, vaatwasser, afzuigkap en gaskookplaat. Verder zijn er in het chalet twee slaapkamers en een badkamer met douche.

Het chalet beschikt over een mooi ruim terras waar u zomers heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast is er in de tuin een mooie ruime berging gerealiseerd. Dit chalet is gelegen op nog geen 100 meter van het water. Via het park Yn ‘e Lijte is het mogelijk om uw eigen ligplaats te huren. Hierdoor kunt u binnen vijf minuten in uw boot stappen en de prachtige wateren rondom Grou en Earnewald ontdekken.

Het chalet is gelegen op huurgrond. De huur voor het kavel van 327 m² is rond de 3740 euro per jaar.
Het is eveneens mogelijk op de kavel waar het chalet op staat te kopen via het recreatiepark.

Deze woning wordt verkocht inclusief inventaris, met uitzondering van de zwarte leren stoel.

Indeling
entree, meterkast met cv ketel, badkamer met douche en wastafel, kamer met schuifkast (plek voor wasmachine), woonkamer met open keuken.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top