skip to Main Content

Burd ‘Marwente’, 9001 Grou € 450.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
woonboot
Bouwjaar
2008
Woonruimte
81 m2
Perceel
800 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Recreëren op een unieke locatie aan het Pikmeer met uitzicht op Grou, dat kan in de ‘Marwente’ oftewel Meerwoning!

Deze vrij gelegen recreatie-ark ligt midden in de natuur, aan het eiland de Burd, met zicht over het gehele Pikmar en de Burd. De ark ligt in provinciaal water, heeft een ligplaatsvergunning en is aangemeerd aan circa 800 m2 eigen grond.
Door de vele raampartijen is er een prachtig uitzicht over het water van het Pikmar richting Grou. Via één van de schuifpuien stap je zo op de vlonderveranda om heerlijk buiten te kunnen zitten.

De ark is in 2008 gebouwd door Spruyt Arkenbouw. De volledig geïsoleerde ark op een betonnen bak heeft grotendeels kunststof kozijnen en is aangesloten op gas, water en elektra.
Op de ‘begane grond’ vind je de woonkamer en keuken. De keuken heeft als inbouwapparatuur een koelkast, vaatwasser en oven. Koken kan op de gaskookplaat, voorzien van een afzuigkap.
Via een korte open trap kom je op de ‘bovenverdieping’ met slaapkamer met aansluitende badkamer met douche, toilet en wastafel.
Daarnaast is er een korte open trap naar de ‘benedenverdieping’ waar een overloop en 2 slaapkamers zijn. Op de overloop staan een wasmachine en vriezer en bevindt zich ook het luik naar de kelder van de ark.

Er is een losstaande houten berging aanwezig voor het opbergen van boot- of tuinspullen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer, open keuken, vide, trapop- en afgang
Bovenverdieping: slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel
Benedenverdieping: overloop, 2 slaapkamers

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top