Makelaardij Mid-Fryslân
Makelaardij Mid-Fryslân
skip to Main Content

Buorren 9, 8491 BZ Akkrum € 325.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Appartement
Bouwjaar
2017
Woonruimte
90 m2
Perceel
0 m2
Energielabel
Niet beschikbaar

Dit appartement is op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend te bekijken tijdens de NVM Open Huizendag. 

 

Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement met uitzicht op vaarwater De Boarn in het centrum van Akkrum? Dan doet dit appartement jou verrassen!

In het centrum van Akkrum is in 2017 van een voormalig kantoorgebouw het appartementencomplex De Brêge gemaakt. Op de eerste verdieping, aan de waterkant vind je dit instapklare appartement op de Buorren 9.

Vanuit de ruime centrale hal is er toegang tot de eigen bergruimte en via de lift of trap kom je op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevindt zich de toegangsdeur tot het appartement. De grote, brede hal biedt toegang tot de badkamer, 2 slaapkamers, een toilet en de woonkamer met open keuken en bijkeuken.
De woonkamer beschikt aan drie zijden over grote raampartijen. Hierdoor is het appartement heel licht en daarnaast heb je een heerlijk uitzicht over het vaarwater en Akkrum!
De woonkamer biedt tevens toegang tot het balkon, wat op het westen ligt. Aan de oostelijke kant van de woonkamer is de open keuken, met elektrische kookplaat, koelkast en combi-magnetron. In de naastgelegen bijkeuken is ruimte voor het witgoed en voorraadkast. een aparte vriezer en/of vaatwasser past hier ook nog wel bij.
Naast de berging op de begane grond behoort er ook 1 (uitpandige) parkeerplaats bij het appartement. Deze parkeerplaats is direct naast het appartentencomplex gelegen.

Dit appartement heeft een ideale ligging, op loopafstand van de vele voorzieningen in het centrum van Akkrum, de bibliotheek ligt zelfs naast de deur. Het appartementencomplex is circa 6 jaar oud en destijds geïsoleerd en voorzien van isolerende beglazing. De CV-ketel is eigendom en eveneens circa 6 jaar oud. Het appartement beschikt over een strakke laminaatvloer en is onlangs geheel van binnen geschilderd. Bij de oplevering is energielabel A+ toegekend.

Er is voor appartementencomplex De Brege een Vereniging van Eigenaren actief. De maandelijkse bijdrage hiervoor is momenteel € 181,- per maand.

Indeling:
Begane grond: entree appartementencomplex, hal, bergruimte, trapopgang, lifttoegang.
Verdieping: gezamenlijke overloop, entree appartement, hal, meterkast, badkamer, twee slaapkamers, toilet, woonkamer, balkon, open keuken, bijkeuken.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top