skip to Main Content

Ayttawei 16, 9008 SK Reduzum € 258.000 k.k.

Verkocht
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Eengezinswoning Vrijstaande woning
Bouwjaar
1800
Woonruimte
198 m2
Perceel
256 m2
Energielabel
G (voorlopig)

Overal waar je kijkt een weids uitzicht, een royale woning met veel lichtinval en hoge plafonds, volledig gemoderniseerd en keurig afgewerkt. Klinkt dat niet als een prachtige woning die je moet zien?

Wij weten zeker dat deze woning jou doet verrassen! De prachtige, ruime woonkamer biedt een sfeervolle plek waar je een prachtig uitzicht hebt over de landerijen. De open keuken biedt een fijne plek waar je met het hele gezin terecht kunt en die toegang biedt tot het terras middels openslaande deuren. Daarnaast is er nog een fijne plek die nu als speelparadijs voor de kinderen wordt gebruikt, maar die prima kan dienen als eetkamer, werkruimte of gewoon als extra woonruimte. Een sfeervolle ruimte waar jij je ongetwijfeld snel thuis voelt.

De prachtige Tigchelkachel zal met de eigenaren van de woning meegaan, maar er wordt voor gezorgd dat de behaaglijke sfeer van een houtkachel blijft. De eigenaar zal ervoor zorgen dat er een vervangende houtkachel wordt geplaatst.

Wanneer je op de verdieping komt, geeft de ruime en vooral lichte overloop je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien en is ruim opgezet. De drie slaapkamers zijn eveneens met behoud van de authentieke sfeer ingericht. De master bedroom geeft je daarnaast door de grote raampartijen een prachtig uitzicht over Reduzum en de landerijen. Daarnaast is via deze slaapkamer het balkon bereikbaar, waar je ’s avonds de zon prachtig onder ziet gaan.

De woning beschikt over een zuid-west gerichte tuin, die netjes is ingericht en beschikt over een parkeerruimte voor twee auto’s. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping gebouwd, waar het hout voor de houtkachel kan worden opgeborgen of waar jij je fietsen droog kunt stallen.

De Ayttawei 16 ligt net buiten de dorpskern van het gemoedelijke dorp Reduzum. Hierdoor heb je de gemakken van het dorp binnen handbereik, maar geniet je ook van het fijne buitenleven.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer, open keuken, bijkeuken.
Verdieping: overloop, drie slaapkamers (waarvan één met balkon), badkamer.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top