skip to Main Content

2e Oosterveldstraat 29, 9001 AZ Grou € 285.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1927
Woonruimte
95 m2
Perceel
363 m2
Energielabel
G (voorlopig)

Houd jij van de levendigheid van de haven en ben jij een echte watersportliefhebber? Dan is deze woning aan de Meersweg in Grou een ideale plek!

Op deze locatie zit je midden in de levendige gezelligheid die Grou biedt! De drukte van de zomermaanden, de Grousters die vanaf hier het Pikmeer op gaan, alles zie je vanaf deze plek voorbij komen. Een levendige buurt waar jij je nooit verveelt! Wie weet ben je zelf ook een watersport liefhebber. Wat is er dan fijner dan vanuit jouw woning binnen de kortste keren het water rondom Grou op te gaan?

Deze woning is in 1929 gebouwd en gelegen op een perceel van 363 m². Rondom de woning heb je verschillende mogelijkheden om terrassen te realiseren. Hierdoor kun je altijd kiezen voor een plekje met zon of schaduw, maar ook vol in het zicht of juist lekker beschut. Zowel de oprit als garage bieden voldoende ruimte voor meerdere auto’s, maar je kunt hier natuurlijk ook bergruimte realiseren.

De woning beschikt over een ruime woonkamer die uitzicht biedt over de haven. Het betreft een woonkamer met veel lichtinval en via ieder raam heb je weer een ander, levendig uitzicht. Een gedeelte van de woonkamer is momenteel ingericht als slaapvertrek, maar hier zou je ook een eetkamer kunnen realiseren. Daarnaast is er een separate keuken gerealiseerd. Op de verdieping vind je twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang biedt tot de badkamer. Daarnaast is er nog een derde ruimte die is omgebouwd tot inloopkast. Op de verdieping bevindt zich tevens nog een separaat toilet.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken.
Verdieping: overloop, twee slaapkamers, badkamer, inloopkast.
Zolder: bergzolder, bereikbaar via vlizotrap.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk woning op
Back To Top