skip to Main Content

1e Oosterveldstraat 55, 9001 BK te Grou € 325.000 k.k.

Beschikbaar
Heb je een vraag of wil je komen kijken?
Plan bezichtiging

In het kort

Bouwvorm
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1935
Woonruimte
97 m2
Perceel
253 m2
Energielabel
G

Op een echte toplocatie in vindt je deze vrijstaande woning met garage, parkeerplek op eigen terrein én uitzicht over de haven en het Pikmeer in Grou…
Deze vrij unieke combinatie vind je op de 1e Oosterveldstraat 55, aan de rand van het gezellige watersportdorp Grou. De woning is sinds de bouw in 1935 in bezit van dezelfde familie geweest, meerdere generaties hebben genoten van deze fijne plek en haar omgeving. Het is nu tijd voor nieuwe bewoners om hier ook weer te gaan genieten.

Op de begane grond stap je vanuit de gang een zonnige woonkamer binnen, waar je ’s avonds rondom de haard kunt zitten. Eten of werken kan in de middels en-suite-deuren afgescheiden eetkamer. Vanuit beide kamers is er elke dag een ander uitzicht over het water en de vele luchtvariaties.

De dichte keuken is zowel vanuit de gang als de eetkamer bereikbaar. Provisieruimte genoeg door de kelder en de twee hoge inbouwkasten. Vanuit de keuken stap je in het halletje aan de achterzijde van de woning, waar de badkamer, het toilet en een inbouwkast zijn. De achterdeur geeft hier toegang tot het beschutte plaatsje aan de zijkant van de woning en ook kun je zo de garage in komen. Aan de kant van de Meersweg zit de grote garagedeur, hier kan tevens een auto op eigen terrein worden geparkeerd.

Op de bovenverdieping van de 1e Oosterveldstraat 55 vind je meer ruimte dan meestal verwacht. Rondom de overloop zijn 4 (slaap)kamers en een ruime bergkast te vinden. De kleinste kamer biedt toegang tot de vliering en tot het dakterras. Dit zonnige dakterras biedt ook weer een fantastisch uitzicht over de steigers en het Pikmeer. Bij het Skûtsjesilen zit je hier 1e rang!

De woning is gedateerd. Zo zijn de plafonds van zachtboard, is er alleen beneden dubbele beglazingen en heeft de woning energielabel G. Er is altijd goed opgepast en de woning is ook netjes onderhouden. Het huis heeft veel authentieke elementen. Nieuwe eigenaren kunnen hier vast hun eigen sfeer aan gaan geven.

Indeling:
Begane grond: entree, gang met meterkast, trapopgang, woonkamer met en-suite-deuren, eetkamer, keuken, kelder, halletje, toilet, badkamer met douche en wastafel. Garage buitenom bereikbaar.
1e Verdieping: overloop, 4 (slaap)kamers, 3 bergkasten, dakterras
Vliering: open ruimte via rechte vaste trap bereikbaar (vanuit kleinste slaapkamer)

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer over deze woning?
Bekijk deze woning op
Back To Top